Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Prag Havaalanı Transfer


Prag Vaclav Havel havalimanından otelinize ulaşımınızı en rahat, hızlı ve kolay yoldan, ÇekTürk ile özel araçlar ile yapabilirsiniz! Prag havaalanı transfer En hızlı ve en konforlu şekilde sizleri konakladığınız alanlara ulaştıracak araçlarımızla seyahatinizi kusursuzlaştırmayı amaçlıyoruz. Prag havaalanı – otel transferiniz ÇekTürk’ten, bize ulaşın: info@cekturk.com, +420 775177364 (WhatsApp için: +905354182108)

Sadece Prag havaalanı – otel transferleriniz için değil, Prag içi ve dışı gezileriniz / transferleriniz için de en güzel araçlar ile sizlere destek vermekteyiz.

Prag’da transfer talebiniz haricinde; Prag’da Türkçe rehber, Prag Orta Çağ gecesi, Prag tekne turu, Prag otel rezervasyonu, Çek gecesi ve daha fazlası ÇekTürk güvencesiyle size sunuluyor.

Prag – Otel Havaalanı Transfer Seçeneklerinden Bazıları:

Çek Cumhuriyeti’nde standart ulaşımınız için:

  • 3 + 1 kişilik Wolksvagen Pasat, Škoda Rapid ve Octavia gibi araçların yanı sıra,
  • 6 + 1 kişilik Mercedes Vito

Çek Cumhuriyeti’nde VIP ulaşımınız için:

  • 3 + 1 Mercedes E Clas ve 6 + 1 kişlik minibüs Mercedes Viano Exclusive

araçları ile sizlerin komforu ön planda olarak destek sunmaktayız.

Ayrıca Prag’da düğün etkinliklerinizde konuklarınızın transferini ayarlayabilir, Prag’da öğrenciyseniz havaalanı – yurt veya havaalanı – ev transferlerinizi de gerçekleştirebiliriz.

  • Ece’nin Prag’da gezilecek yerler yazısı için tıklayın.
  • Prag gezi yazılarımızın tamamını görüntülemek için tıklayın.

Prag havaalanı transfer talebiniz için, Prag ve çevre şehirlerde / ülkelerde ulaşımınız ve diğer turizm hizmetlerimiz için iletişim:
info@cekturk.com
+420 775177364

İlginizi Çekebilecek Diğer Hizmetlerimiz:

turkce rehber cekturk orta cag gecesi cekturktekne turu cekturk bira bisikleti cekturk bira spa cekturk cek restoranları cekturk cek otelleri cekturk   etkinlik bileti cekturk bisiklet kiralama cekturk  ucak bileti cekturkarac kiralama cekturk otobus bileti cekturk