Türk Şirketi Çekya Cam Eşya Üreticilerini Arıyor

Türk Şirketi Çekya Cam Eşya Üreticilerini Arıyor


1965’ten beri Gaziantep’te faaliyet gösterip cam eşya ürünleri satan Yenipazar Cam, şimdilerde Çek cam eşya üreticilerini arıyor. Çekya cam eşya üreticileri ilanımız ve detaylar için iletişim: info@cekturk.com




Çek Cam Eşya Üreticileri Aranıyor

ČeskoTurecko / ÇekTürk ve İstanbul’da da faaliyet gösteren CzechTrade işbirliğiyturecka_firma_hleda_ceske_dodavatele_sklenickyle başlatılan çalışmayla, Türk şirketi üreticilerle birebir görüşmeler için Çekya’ya ziyaretlerde bulunacak.

Gaziantep’te yer alan şirket, Avrupa’ya yapacakları iş seyahatlerinde 11 Mayıs 2017 Cuma gününden itibaren 18 Mayıs 2017’ye kadar hem Çekya’yı hem Slovakyayı ziyaret edecekler ve Çekya’lı cam üreticileriyle bireysel müzakerelerde bulunacaklar.

Şirket özel olarak şarap bardakları, cam vazoları, bardakları, çay setleri ve cam tabakları için boyanmamış veya dekore edilmemiş cam üreticileriyle ilgileniyor. Yenipazar Cam firması portfolyosu, teklifleri ve diğer tüm bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Yenipazar Cam Şirketi

Yenipazar Cam şirketi, 1965 yılından beri serbest meslek sahibi, 1998 yılından beri de cam ve cam ürünlerinin satışı konusunda  tüzel kişiliğe sahip olarak en ünlü Türk cam atölyelerini temsil etmiş ve cam ürünleri satışında deneyim kazanmıştır. 2008’den beri ise, cam ürünleri üretimi ve tasarımında uzmanlık göstermiştir. Yenipazar Cam artan talebe ve Türk müşterilerinin isteklerine cevap verebilecek şekilde hem hazır hem yarı mamul cam ürünleri sağlayabilen Çekya’lı cam üreticilerini arıyor.

Şirket Gaziantep Ticaret Odası’nın bir üyesi. Gaziantep ise 1.8 milyon nüfusuyla Türkiye’nin en popüler şehirleri arasında 6.  sırada yer alıyor ve tarihi dokusuyla da dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olma özelliğini taşıyor.  Gaziantep, diğer bir adıyla Antep, Türkiye’nin güneydoğusunda da aynı isimle Suriye’ye komşu. Şehir aynı zamanda lezzetli mutfağıyla da, içinde barındırdığı tarihi eserleriyle de oldukça ünlü. Gaziantep, Türkiye’deki alfabetik araç plaka sıralamasında 27. Sırada yer alıyor.




ČeskoTurecko / ÇekTürk , Çekya ve Türkiye arasında yapılacak olan her türlü karşılıklı ticari faaliyetleri desteklemekte, Çek ve Türk şirketleri arasında ticarete profesyonel anlamda hizmetler sunmaktan mutluluk duymaktadır.

Hem Türkçe Hem Çekçe diğer tüm ticari ilanlarımız için blog bilgilerimiz buradadır.

  Hem Çekya’da hem Türkiye’de ticaretle ilgili talepleriniz için bizlere bu mail adresi ve telefondan ulaşabilirsiniz: 

info@cekturk.com
+420 775177364